Välkommen till klass 4 blogg i Bergsjön.

Det är vi i klass 4B som kallar oss Bästa Bergsjön. Här vill vi skriva om sådant som intresserar oss och visa vad vi gör i skolan.



fredag 23 april 2010

Vecka 16

På måndagarna är Heidi här. Då är Kicki ledig. Första passet har vi musik med Lena. Vi sjunger sånger om våren efter har vi rast 20min. Sedan jobbar vi med kroppen vi har jobbat med ögat, örat, skelettet och hjärtat. Sen har vi engelska. sista passet går vi till mediateket/datasalen och kollar på bloggen och ibland gör vi tecknade serier.

På tisdagar har vi idrott från 9:20 till 10:15 kom i ihåg att säga till dina barn att ta med sig idrottskläder, det är viktigt.

På onsdag har vi idrott direkt på morgonen. kl.9:20 går vi till skolbibloteket och lånar böcker kl.12 ska två barn gå till bamba och hjälpa till att torka borden sedan får man macka eller dricka. Sen på sista passet har fem stycken träslöjd och dom slutar 13:30.

I torsdags gjorde vi vårt sista nationella prov sedan firade vi Ilham. 12:20 gick 10 barn till syslöjd vi har gjort kuddar och tränat på symaskinen och hur man trär tråden i symaskinen. Vi slutar 13:40.
På fredagar är det sista vardagen då har vi kul första passet har vi bokprat man ska läsa en bok och berätta om den så att andra blir sugna att läsa boken. Sedan får vi visa och berätta, man ska hämta något man har hemma och berätta om den. Varannan vecka har vi klassens timme och filmtajm då får man ta med sig nått gott att äta och dricka och en film. Sen ska man rösta vilken film man vill ha.
Nawal och Samira

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar